Bootcamp is een ideale en verantwoorde manier om in een groep je conditie en kracht onder deskundige begeleiding van mij te trainen en/of te verbeteren. Daarnaast is de vorm van training geschikt om af te vallen en train je veel Core stability (buik/rug spieren).

Waarschijnlijk heeft u door middel van de informatie op de website al begrepen dat ik het belangrijk vind dat Bootcamp voor iedereen toegankelijk is en dat ieder op zijn/haar niveau kan deelnemen aan mijn Bootcamp trainingen. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Dit onderscheidt EveryBody Bootcamp!

Wat is er nu lekkerder dan in de buitenlucht te kunnen sporten?
Het groene gras, het bos, de zon, maar ook de regen zullen je enorm veel energie geven.

Het sporten in een groep is gezellig en zeer motiverend. Het kan ervoor zorgen dat je net dat extra stapje zult zetten. Maar natuurlijk bepaal je geheel je eigen tempo.

We bouwen individueel en in groepsverband aan jouw conditie door intervaltraining, spierversterkende oefeningen en spelvormen. De trainingen zorgen ervoor dat je meer conditie, kracht en explosiviteit krijgt.

Wanneer en waar worden de Bootcamps gegeven: 

Maandagavond: EveryBody Boks Bootcamp. 20:00-21:00. Locatie: Carmelietenstraat 21, Waspik
Woensdagavond: EveryBody Bootcamp. 20:00-21:00. Locatie: omgeving Geertruidenberg (zie Facebook)
Zaterdagochtend: EveryBody Bootcamp. 9:00-10:00. Locatie: omgeving Geertruidenberg (zie Facebook)

Locatie woensdag en zaterdag Bootcamp is altijd in  omgeving Raamsdonksveer/ Geertruidenberg. Dit kan per week verschillen. De locatie van deze week ziet u op mijn Facebookpagina.

Kosten: € 5,- per  persoon, per Bootcamp. 10 Rittenkaart Bootcamp: €45,- (onbeperkt geldig)

Meld je aan via het contactformulier op deze website, telefoon en/of Facebook

Naast de Bootcamps die ik wekelijks op maandagavond 20:00-21:00,  woensdagavond van 20:00 tot 21:00 en zaterdagochtend van 9:00-10:00 geef, is er ook op aanvraag Bootcamp/training mogelijk. Of het nu gaat om Gladiator Bootcamp (voor ‘stoere’ mannen), BBB Bootcamp (meer geschikt voor de dames), Kids Bootcamp/Feestje, of om een groep minder valide mensen!

Vul het contactformulier in voor een reservering en/of meer informatie.