Bootcamp

Bij Wesley PT Sports kun je je aanmelden voor bootcamp trainingen in omgeving Geertruidenberg. Bootcampen is ideaal als je het fijn vindt om in de buitenlucht bezig te zijn en het leuk vindt om in groepsverband te trainen. De training is net zo intensief als je zelf wilt en aankunt. Bij Wesley PT Sports vinden we het belangrijk dat iedereen aan een bootcamptraining mee kan doen. Daarom wordt de les zodanig gegeven dat zoveel mogelijk mensen eraan kunnen meedoen, of je nu al over een goede conditie beschikt en die wilt behouden of dat je juist aan een betere conditie wilt werken.

boots
workout

Lekker sporten in de buitenlucht

De bootcamptrainingen worden gegeven in de buitenlucht. Lekker sporten in de frisse lucht geeft extra motivatie. Doordat je in een groep sport word je extra gemotiveerd, zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan een competitie deelneemt. Het trainen gebeurt geheel op jouw niveau en je bepaalt altijd je eigen tempo. De bootcamp bevat onder andere de volgende onderdelen:

- Conditie/interval training
- Spierversterkende oefeningen
- Sportieve spellen

Wanneer kun je deelnemen aan Bootcamp:

De locatie van de bootcamp is altijd in de omgeving Raamsdonksveer / Geertruidenberg / Waspik.
Meld je aan via het contactformulier op deze website, telefonisch of via onze pagina op Facebook.

gym touw

Bootcamp training op aanvraag

Een bootcamp is ideaal voor teambuilding met je collega’s en/of je sportteam. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Bootcamp/Crosscamp voor kids

Zoek je een originele activiteit voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Meld de kids dan aan voor een bootcamp of CrossCamp-training door Wesley PT Sports. Er wordt een individueel programma gemaakt, afgestemd op de sportieve voorkeuren van de kinderen. Afhankelijk van het weer zoeken we een passende locatie. Vul het contactformulier op de website in als je meer informatie wilt of als je jouw kind en zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes wilt aanmelden voor een leuke en sportieve bootcamp/CrossCamp kids.