Mijn naam is Wesley Quist. Ik ben geboren en getogen in Zierikzee en sinds enkele jaren woonachtig in Raamsdonksveer, te Noord-Brabant.

In het jaartal 2005 heb ik de Cios opleiding, te Goes afgerond. Tijdens deze opleiding, mede door de stages in binnen- (o.a.  gevangenis de Koepel, Sophia revalidatiecentrum) en buitenland (Litouwen), heb ik mij kunnen specialiseren in het geven van zwemlessen, het geven van sportmassages, begeleiding in de fitness en het begeleiden van  kinderen en volwassen met een beperking tijdens verscheidene sportactiviteiten.

Na de afronding van de opleiding ben ik enkele jaren werkzaam geweest bij AC Sparring, te Den Haag. Waar ik werkzaam was als sport activiteitenbegeleider voor mensen met zowel een verstandelijk als lichamelijke beperkingen.

Tot op heden ben ik werkzaam bij Toucan Health Club in Gilze. Mijn werkzaamheden zijn het geven van zwemlessen aan kinderen en volwassen, het begeleiden van mensen in fitness met het behalen van ieders doel in combinatie met voedingadvies, en daarnaast geef ik met veel plezier meerdere groeplessen in de week.

Met mijn ervaring, kennis en de nodige humor, hoop ik u mijn enthousiasme over te kunnen dragen voor EveryBody Bootcamp.

Vul het contactformulier in voor een reservering en/of meer informatie.