weshead
aboutus
imhead

Over ons – de drijvende krachten achter Wesley PT Sports

Wesley Quist

Hi! Mijn naam is Wesley Quist, Ik ben geboren en getogen in Zierikzee. Sinds enkele jaren woon ik in Raamsdonksveer in Noord-Brabant. Ik ben eigenaar van- en personal trainer en groepslesinstructeur bij Wesley PT Sports.

In 2005 heb ik de CIOS-opleiding in Goes afgerond. Tijdens de opleiding liep ik stages bij onder andere de Koepelgevangenis in Breda, het Sophia Revalidatiecentrum in Den haag en in Litouwen (Oost-Europa). Tijdens deze stages heb ik mij kunnen specialiseren op meerdere gebieden. Het geven van zwemlessen, sportmassages, fitnessbegeleiding en het begeleiden van kinderen en volwassen met een beperking

Na de afronding van mijn opleiding ben ik enkele jaren werkzaam geweest als sport-activiteitenbegeleider voor mensen met een beperking bij AC Sparring te Den Haag.

Vervolgens ben ik tien jaar werkzaam geweest bij Toucan Health Club in Gilze. Hier heb ik mij nog verder kunnen specialiseren in het geven van groepslessen, individuele trainingen en voedingsadviezen.

Met mijn ervaring, kennis en de nodige humor hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen dragen voor Wesley PT Sports.

imaro

Imaro Siberie

Hi! Mijn naam is Imaro Siberie, ik woon in Raamsdonksveer en ik ben personal trainer en groepslesinstructeur bij Wesley PT Sports.

Vanaf 2012 ben ik gestart met het volgen van opleidingen binnen de sport. Zo heb ik in 2016 het CIOS afgerond in Goes en mijn fitnesstrainer-diploma behaald. In 2019 heb ik de opleiding voeding afgerond en in 2020 de ALO (academie lichamelijke opvoeding) Fontys Sporthogeschool in Eindhoven en het personal trainer-diploma behaald. Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Wesley PT Sport en dit doe ik met superveel plezier.

Naast mijn werkzaamheden bij Wesley PT Sports werk ik als docent bij Curio Sport & Bewegen, waar ik onder andere toekomstige fitnessinstructeurs en personal trainers opleid.

Door mijn kennis, maar vooral ook mijn sociale omgang en enthousiasme, hoop ik iedereen optimaal te kunnen begeleiden om zijn/haar doelen te behalen.