body
food

Voeding

Je goed voelen, wie wil dat nu niet?

Wesley PT Sports biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Body Support voedingsprogramma. Gezonde voeding en voldoende beweging zijn de perfecte combinatie voor een gezond leven. Daarom vinden we het belangrijk dat ook het aspect voeding voldoende aandacht krijgt als je bij ons traint. Het accent bij Body Support ligt op een gezond leefpatroon met gezonde voeding en voldoende beweging.

Waar is dit beter te combineren dan bij Wesley PT Sports?

Met het Body Support voedingsprogramma leer je verantwoord te eten. Het programma gaat uit van het individu, iedereen is immers anders. Daarom krijg je persoonlijke voedingsadviezen die zijn aangepast aan jouw persoonlijke levenssfeer. Je energiebehoefte wordt bepaald aan de hand van je gewicht, lengte, leeftijd en vetpercentage. Je krijgt aan de hand van je persoonlijke energiebehoefte een voedingsschema met een boodschappenlijstje per week. De ingrediënten voor de maaltijden kun je gewoon bij de supermarkt kopen.

Of je nu een paar kilo wilt afvallen of op een verantwoorde manier wat intensiever aan een gezond gewicht wilt werken, het Body Support programma past zich naadloos aan jouw doelen aan. Body Support is ook prima bruikbaar als je je ideale gewicht hebt bereikt en dit graag zo wilt houden.

Wat is er zo anders aan Body Support?

Als je het Body Support voedingsprogramma volgt leer je om verantwoord met voeding om te gaan. Body Support is gebaseerd op een optimale stofwisseling. Een crashdieet volgen zorgt er misschien voor dat je snel flink wat kilo’s verliest. Je lichaam past zich aan omdat je ineens veel minder calorieën binnen krijgt. Je stofwisseling gaat daardoor in een lagere versnelling. Zodra je stopt met deze ongezonde manier van afvallen vliegen de kilo’s er weer aan. Je stofwisseling reageert namelijk direct als je weer ‘gewoon’ gaat eten. Alle extra energie wordt dankbaar opgeslagen als vet, voor je weet maar nooit wanneer er ineens weer veel minder voeding binnenkomt. Zo beland je dus in het beruchte ‘jo-jo effect’ waar zoveel mensen die wat aan hun overgewicht willen doen last van hebben.

Body Support werkt anders, het zorgt voor een optimale stofwisseling. We leren je wat gezonde voeding is en wat verstandige eetmomenten zijn. Het is een ‘way of life’ die je je eigen moet maken. Als je dat lukt hoef je nooit meer te lijnen. We leren je de voedings- en bewegingsadviezen op een verantwoorde manier toe te passen. Hierdoor vorm je je lichaam en je verbrandt overtollig vet, maar je spierweefsel wordt juist verstrekt en verbeterd. Je komt zowel letterlijk als figuurlijk beter in je vel te zitten.

Wil je meer weten over het Body Support voedingsprogramma bij Wesley PT Sports? Gebruik dan het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 22 87 04 09.

body